domingo, 28 de noviembre de 2010

FASE 5: REFLEXIÓ

Els objectius que vam plantejar al pla de treball per a la fase on ens trobem no s’han modificat, perquè hem orientat a la professora sempre que ens ho ha demanat i també l’hem ajudat en la recerca de materials.

Considero que els materials que hi ha a la maleta pedagògica són de molta utilitat i permeten un aprenentatge funcional i significatiu.
A més, com són per a primària i ESO i donades les característiques de l’alumnat de la USEE permeten una adaptació a les seves dificultats.

Segurament no s’empraran tots els materials, però són de molta ajuda per aconseguir informació per encetar el projecte de treball i començar a crear o elaborar activitats.

Pel que fa als blocs i la webquest recercades permeten a la professora fer-se una idea de totes les potencialitats que ens dóna aquest projecte de treball.

Pel que fa al procés es van recercar tots els materials per internet i la maleta pedagògica es va anar a buscar al  Centre de Recursos Pedagògics (CRP).

Com a acords i compromisos destaco que s’empraran els materials trobats i citats a les diverses entrades d’aquesta fase, sempre i quan s’adaptin a les necessitats dels alumnes. Per tant, en cas que es consideri necessari s’adaptaran els materials.

El grau de satisfacció que tinc és bo perquè s’han recercat i trobat materials didàctics adequats i amb moltes potencialitats. Una observació a fer és que aquests materials permeten un treball individual i en grup, cosa que potencia l’autonomia en el treball personal i les relacions amb els altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario