domingo, 24 de octubre de 2010

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE

El meu projecte té lloc a la USEE (Unitat de Suport a l’Educació Especial) d’un institut que acull a alumnes de la població i els voltants.
Per tant, ens trobem a un centre educatiu de grans dimensions i amb un nombre molt elevat d’estudiants.

La USEE ha començat a funcionar aquest curs, per tant amb la realització del meu projecte assessoraré a les professionals que actuen amb l’alumnat de la USEE. Però, sobretot orientaré a la professora de l’àmbit pràctic.
Amb ella l’alumnat de primer d’ESO de la USEE fa el projecte de treball “L’hort ecològic”. També realitzen la part pràctica en la que treballaran a una petita zona del centre on faran un hort i on realitzaran diferents tasques (rasclejar la terra, trencar terrossos, treure les pedres, fer solcs, plantar, regar,...).

Com hi ha alumnes de diferents poblacions una de les finalitats del projecte serà que l’alumnat es conegui i aprengui a treballar en equip. D’aquesta forma establirem propostes i pautes educatives per tal que ho facin i compleixin unes normes de treball, convivència i respecte.

A més d’orientar-la també l’ajudaré en la recerca de materials i en la seva preparació.

Durant les pràctiques assistiré de forma periòdica a les reunions del Departament d’Orientació.

2 comentarios:

  1. Una forma clara i senzilla de presentar el projecte.

    ResponderEliminar
  2. Primer de tot m’agradaria donar-te molts ànims per l’esforç que comporta compaginar el bloc amb les pràctiques. Quina feinada!!! Però està sent molt enriquidora per tots. A més, personalment m’interessa molt el treball de les USEE’s, així que segur que em podràs ajudar a resoldre molts dubtes. I res, durant aquests dies aniré fent comentaris dins el teu bloc.
    Molt bona feina!!!

    ResponderEliminar